Thaimaan poliitikko on huolissaan yöelämän laajennuksista

Kansallinen -

Thanakorn Wangboonkongchana, Ruam Thai Sang Chart -puolueen kansanedustaja, neuvoi hallitusta panemaan täytäntöön tiukempia lakeja ennen kuin sallii baarien pidentää aukioloaikojaan kello 4:ään asti.

Hallituskoalitioon kuuluva Thanakorn korosti, että poliisin ja hallintovirkailijoiden on valvottava tiukasti lakeja asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi viihdepaikoilla. Tämä on vastaus hallituksen ehdotukseen pidentää yöaikojen aukioloaikoja kello 2:sta kello 4:ään. Tarkoituksena on elvyttää Thaimaan vaikeuksissa olevaa taloutta.

Viitaten a äskettäin ratsastettu yökerho Pathum Thanissa joka paljasti yli 236 huumepositiivista asiakasta, Thanakorn totesi, että on tärkeää ottaa käyttöön tehokkaita toimenpiteitä huumeiden väärinkäytön, aseväkivallan ja liikenneonnettomuuksien kaltaisten ongelmien ratkaisemiseksi, ennen kuin yrityksille myönnetään kaksi ylimääräistä työtuntia.

Hän ehdotti myös harkitsemaan asianmukaista kaavoitusta viihdepaikoille ja ottamaan huomioon alkoholiin liittyvien onnettomuuksien mahdollinen lisääntyminen.

Mr. Thanakorn mainitsi, että lakeja noudattaville on määrättävä ankarampia rangaistuksia.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/