Thaimaalaisia ​​työntekijöitä Israelissa kehotettiin päättämään palauttamisesta

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Thaimaan hallitus pyytää Israelin thaimaalaisia ​​työntekijöitä määrittämään viipymättä suunnitelmansa koskien paluuta Thaimaahan. Tämä tapahtuu keskellä Israelin maaoperaatioiden käynnistämistä, koska monet virastot ennustavat intensiivisempää tilannetta lähitulevaisuudessa.

Srettha Thavisin ilmoitti asiasta ulkoministeriön tapaamisen jälkeen. Hän ilmoitti, että päivittäin on kapasiteettia palauttaa noin 800 Thaimaan kansalaista. Tätä määrää voidaan lisätä. Haaste syntyy, kun monet työntekijät muuttavat mieltään paluusta, koska israelilaiset työnantajat suunnittelevat maksavansa palkat 10. marraskuuta. Lisäksi palkkojen nousu kannustaa työntekijöitä jatkamaan työskentelyä, mikä aiheuttaa heidän keskuudessaan päättämättömyyttä.

Työntekijöitä kehotetaan tekemään nopea päätös ennen kuin tilanne heikkenee, mikä saattaa estää heidän paluutaan. Kun he palaavat, pääministeri on kehottanut työministeriötä tukemaan kaikkia työntekijöitä. Aluksi myönnetään 15,000 XNUMX bahtia helpotusta. Maa- ja osuuskuntaministeriö valmistelee työllistymismahdollisuuksia erityisesti teknologian ja edistyneen maatalouden aloilla, mukautuu heidän työkokemukseensa Israelissa ja varmistaa työpaikkojen saatavuuden heidän palattuaan.

Thaimaan panttivankien auttamisesta pääministeri korosti, että ponnisteluja tehdään kaikilla rintamilla. Thaimaan panttivankien nykyinen asema on kuitenkin edelleen epävarma.

Israelin suurlähetystö Thaimaassa on näyttänyt kuvamateriaalia Israelin ulkoministerin Eli Cohenin äskettäisestä vierailusta thaimaalaisten työläisten luona Israelissa. Kiitollisuuden osoittamiseen tähtäävä diplomaattinen toiminta keskittyy thaimaalaisten maatalousalan työntekijöiden hyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Ulkoministeri Cohen tapasi thaimaalaisia ​​työntekijöitä, jotka ovat vaikuttaneet Israelin kukoistavaan maataloussektoriin. Vierailun aikana hän kiitti kaikkia Israelin maatiloilla työskenteleviä thaimaalaisia ​​työntekijöitä ja vakuutti Israelin hallituksen sitoutuneen heidän turvallisuuteensa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.