Phuketin poliisi takavarikoi 1,038 XNUMX metamfetamiinipilleriä ja kokaiinimäärän viikossa

Phuket -

Yli 1,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä ja määrä kokaiinia takavarikoitiin viikon aikana Phuketin rikosten tukahduttamisessa.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että lokakuun 15th lokakuun 21st, 2023, he pidättivät yhteensä 32 epäiltyä. Heistä 11 on huumerikoksesta epäiltyjä ja 21 huumeiden käyttäjiä. Kaikkiaan takavarikoitiin myös 1,038 56.3 metamfetamiinipilleriä, 6.5 grammaa kristallimetamfetamiinia ja XNUMX ​​grammaa kokaiinia.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Phuketin rikosten tukahduttamisessa takavarikoitiin viikossa aseita ja yli 9,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.