Fire Walking Ritual pidettiin Phuketin kasvissyöjäfestivaaleilla – KUVAKIERTO/VIDEO

Phuket -

Kuuluisa tulikävelyrituaali pidettiin Phuketin kasvissyöjäfestivaaleilla.

Sunnuntaina (22. lokakuuta) pidettiin toinen tulessa kävelyrituaali Sam Kongin kiinalaisessa pyhäkössä Yaowarad Roadilla Mueang Phuketin Rassadassa. Noin 20 harrastajaa käveli punaisilla hiileillä noin kolmen metrin päässä.

Tulella käveleminen on osoittaa omistautumisensa jumalia kohtaan, jotta tuli ei voi vahingoittaa heitä, sekä keventää rituaaliseremoniaa katsoneiden ihmisten epäonnisten asioiden ja huonon karman taakkaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Vuotuisen Phuketin kasvissyöjäfestivaalin päivämäärät asetettiin, ja ne järjestetään yhdeksän päivän ajan 15. lokakuuta - 23. lokakuuta 2023, ja niihin sisältyy monia rituaaleja, jäähyväisrituaaleja ja katukulkueita.

Alkuperäinen Phuket Vegetarian sai alkunsa Nai Thu Villagesta, joka on nyt Kathun osa-alueella, Kathun alueella.

Phuketin kasvissyöjäfestivaali on virallisesti alkanut sen jälkeen, kun Go Teng Pole nostettiin viime viikonloppuna.

Kasvissyöjien festivaalin katukulkueen ensimmäinen päivä alkoi Jor Su Kong Naka -kiinalaispyhäkössä Wichitissä eilen 16.

Phuket Vegetarian Festivalin kuudes päivä jatkui katukulkueella, jota johti Bang Neow -kiinalainen pyhäkkö Phuket Townissa.

Yli 2,000 21 harrastajaa liittyi kuuluisan Jui Tui Tao Bo Geng -pyhäkön kasvissyöjien katukulkueeseen tänään 2023. lokakuuta XNUMX.

Noin kuusikymmentä harrastajaa kiipesi korkeilla, terävillä partakonetippuilla Phuketin kiinalaisissa pyhäköissä äskettäisen kasvissyöjäfestivaalin aikana.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.