Kuljettaja ja nuori poika pakenevat vakavia vammoja auton kaatumisen jälkeen Patong Hillillä

Patong, Kathu –

Kuljettaja ja hänen nuori poikansa ovat välttyneet vakavilta vammoilta, kun auto kaatui Patong Hillillä Kathussa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tiistaina iltapäivällä (24th) No. 4029 Roadilla (Patong – Kathu Road) lähellä painevesipumppuasemaa. He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaatuneen auton.

Autosta löytyi kaksi henkilöä, kuljettaja ja hänen nuori poikansa. He saivat vain lieviä vammoja. Pelastusryhmät eivät paljastaneet heidän nimeään.

Kuljettaja kertoi pelastustyöntekijöille, että hän ajoi Patongista kohti Kathua. Kun hän saapui mäkeä alaspäin olevaan kaarteeseen, auton moottorin kerrottiin sammuneen itsestään eikä hän kyennyt jarruttamaan tai hallitsemaan autoaan. Hän päätti törmätä tien reunaan sen sijaan, että kiertyisi alas mäkeä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.