Darasamutin alikulkusilta Phuketissa suljetaan väliaikaisesti myöhemmin tällä viikolla

Phuket -

Darasamutin alikulku on tilapäisesti suljettu daytime.l myöhemmin tällä viikolla.

Phuket Highway Office on ilmoittanut, että Darasamut Underpass, joka on Central Festival Phuketin edessä Wichitin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella, suljetaan tilapäisesti päiväsaikaan tänä torstaina (26. lokakuuta).th) klo 9–00

Sulkeminen koskee alikulkukäytävän vesipumpun korjauksia. Phuket Highway Office pahoitteli häiriötä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.