Alkoholin myynti kielletty buddhalaisen paaston päättyessä tänä sunnuntaina

Thaimaa -

Buddhalainen paastonaika päättyy tänä vuonna sunnuntaina 29. lokakuutath kun alkoholin myynti kielletään valtakunnallisesti 24 tunniksi.

Buddhalaisen paaston loppu, jota thai kielellä kutsutaan myös "Awk Phansaksi", osuu 15. kasvavan kuun 11. päivään. Päivä merkitsee sadekauden päättymistä munkeille, jotka päättävät kolmen kuukauden retriittinsä.

Alkoholin myynti kielletään 24 tunniksi valtakunnallisesti buddhalaisen paaston lopussa, paitsi verovapaissa myymälöissä kansainvälisillä lentokentillä alkoholivalvontalain mukaisesti. Jokainen, joka rikkoo lakia, tuomitaan jopa 10,000 XNUMX bahtiin sakot tai vankeus enintään kuusi kuukautta tai molemmat.

Buddhalaisen paaston päättyminen on yksi viidestä suuresta buddhalaisesta päivästä, jotka ovat Makha Bucha, Visakha Bucha, Asarnha Bucha ja Khao Pansa (buddhalaisen paaston alku).

Virallinen kielto on keskiyöstä keskiyöhön, joka kestäisi lauantai-iltana 28. päivän sunnuntai-iltaan 29./maanantaiaamuun.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.