Kasvissyöjien festivaalin katukulkue, jonka järjestää Phuketin vanhin kiinalainen pyhäkkö – KUVAKIERTO

Phuket -

Kasvissyöjien katukulkueen sunnuntaina (22. lokakuuta) piti Kathu Chinese Shrine, joka on Phuketin vanhin kiinalainen pyhäkkö.

Kathun kiinalainen pyhäkkö on Phuketin kasvissyöjäfestivaalin alkuperä. Festivaali aloitettiin 198 vuotta sitten.

Alkuperäinen Phuket Vegetarian sai alkunsa Nai Thu Villagesta, joka on nyt Kathun osa-alueella, Kathun alueella.

Ew Gengin pyhä seremonia pidettiin yhdeksän keisarijumalan kanssa kulkueessa Kiinan Kathu-pyhäköstä Saphan Hinille Phuketin kaupungissa ennen paluuta pyhäkölle.

Mies- ja naispuoliset harrastajat puukottivat kasvojaan erilaisilla esineillä, kuten terävillä sauvoilla ja miekoilla osoittaakseen, että he olivat vapauttaneet epäonnisten asioiden ja huonon karman taakan ihmisiltä, ​​jotka odottivat heitä tien varrella. Monet thaimaalaiset ja ulkomaalaiset seurasivat kulkuetta.

Jotkut näistä kuvista, joissa näkyy kehon muutoksia, voivat häiritä herkkiä katsojia, joten harkitsemista suositellaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Vuotuisen Phuketin kasvissyöjäfestivaalin päivämäärät asetettiin, ja ne järjestetään yhdeksän päivän ajan 15. lokakuuta - 23. lokakuuta 2023, ja niihin sisältyy monia rituaaleja, jäähyväisrituaaleja ja katukulkueita.

Phuketin kasvissyöjäfestivaali on virallisesti alkanut sen jälkeen, kun Go Teng Pole nostettiin viime viikonloppuna.

Kasvissyöjien festivaalin katukulkueen ensimmäinen päivä alkoi Jor Su Kong Naka -kiinalaispyhäkössä Wichitissä eilen 16.

Phuket Vegetarian Festivalin kuudes päivä jatkui katukulkueella, jota johti Bang Neow -kiinalainen pyhäkkö Phuket Townissa.

Yli 2,000 21 harrastajaa liittyi kuuluisan Jui Tui Tao Bo Geng -pyhäkön kasvissyöjien katukulkueeseen tänään 2023. lokakuuta XNUMX.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.