Kasvissyöjäfestivaali Andamaanien maakunnissa tuo yli 10 miljardia bahtia

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan kauppakamarin eteläisen Andamaanien maakunnan puheenjohtaja Salil Totubthieng paljasti, että Jom Kippurin vihannesten kulutuksen perinne, joka tunnetaan nimellä Vegetarian Festival, pidetään 14.-23 Andamaanien etelärannikolla, mukaan lukien provinsseja, kuten Phuket, Ranong, Phang Nga, Satun, Krabi ja Trang.

Eri temppeleissä järjestetään kasvissyöjien seremonioita, jotka houkuttelevat huomattavan määrän osallistujia. Tämä vuosisadan vanha perinne houkuttelee edelleen paikallisia ja turisteja joka vuosi huolimatta COVID-19-pandemian aiheuttamista haasteista.

Tämän seurauksena thaimaalaiset ja ulkomaiset matkailijat ovat mukana tapahtumissa edellä mainituissa maakunnissa, erityisesti Phuketissa, joka on suosittu matkakohde. On arvioitu, että kiertoon tulee yli 10 miljardia bahtia. Turistit saapuvat osallistumaan pyhiinvaellusmatkalle eri maakuntien halki, mikä lisää kasvissyöjäfestivaalin eloisuutta.

Lisäksi festivaalin vilkas tunnelma on vaikuttanut positiivisesti merimatkailukohteisiin, jotka aloittivat matkailukauden 1. lokakuuta. Lisäksi kiinalaisten matkailijoiden viisumivapauden toimeenpanon odotetaan piristävän matkailutunnelmaa entisestään.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.