TAT saa päätökseen "The One for Nature" -kampanjan toisen painoksen

LEHDISTÖTIEDOTE:

Edistää kestävää matkailua Thaimaassa kautta www.tourismthailand.org/theonefornature ja paikan päällä tapahtuvaa toimintaa Pattayassa, Chiang Maissa ja Phuketissa.

Bangkok, 23. lokakuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on päättänyt "The One for Nature" -projektin toisen painoksen sarjalla verkko- ja paikan päällä vastuullisia matkailuhankkeita, jotka korostavat Thaimaan suuntaa kohti arvokkaita ja kestäviä matkailuelämyksiä onnistumisen jälkeen. kampanjan ensimmäisestä painoksesta vuonna 2020.

Nithee Seeprae, TAT:n markkinointiviestinnän apulaiskuvernööri, sanoi: ”Kampanja vastaa TAT:n yrityssuunnitelmaa 2023-2027, jonka tavoitteena on nostaa TAT:n asemaa strategisena johtajana Thaimaan ajamisessa kohti elämyksellistä ja kestävää matkailua. The One for Nature -kampanjan toiminnan tarkoituksena on vahvistaa tietoisuutta Amazing Thailandista laadukkaana kestävän matkailun kohteena, joka houkuttelee ympäristötietoisia matkailijoita.

Toisessa painoksessaan "The One for Nature" -kampanjan tavoitteena on tarjota ympäristötietoisille matkailijoille kaikkialta maailmasta mahdollisuus uppoutua vieläkin runsaampaan luonnonympäristöön sen jälkeen, kun Thaimaan luonnonnähtävyydet ovat uudistaneet ja palauttaneet luonnon kauneutensa.

Kampanja käynnistyi verkko- ja paikan päällä tapahtuvilla toimilla elokuusta syyskuuhun 2023. Yhden kuukauden aikana verkkokampanja keräsi 10,369,360 XNUMX XNUMX näyttökertaa.

Matkustajat kutsuttiin mukaan verkkotoimintaan kautta www.tourismthailand.org/theonefornature lataamalla oman valokuvansa suosikkimatkakohtestaan ​​Thaimaassa ja jakamalla ne sosiaalisessa mediassa, jotta ystävät voivat äänestää. Kaksi eniten ääniä saanutta osallistujaa palkittiin eksklusiivisella neljän päivän/kolmen yön kestävän matkan paketilla. Jokainen paketti sisälsi edestakaisen lentoliput kahdelle, majoituksen, ateriat ja aktiviteetit. Myös kolmannen, neljännen ja viidennen sijan voittajat palkittiin.

Matkailijoita kutsuttiin myös mukaan paikan päällä vastuulliseen matkailuun, jossa opitaan kierrättämään ja muuttamaan roskat aarteeksi. Toimintaa järjestettiin Bali Hai Pierissä Pattayalla, Chon Burissa sekä Walking Streetillä Chiang Maissa ja Phuketissa.

Kampanja päättyi Phuketissa TAT:n, meri- ja rannikkoresurssien ministeriön ja SCG:n väliseen yhteistyöhön korallien toukkien asutuksen rakentamiseksi 3D-sementtitulostusteknologialla käyttämällä meriystävällisiä materiaaleja meren ekosysteemin kunnostamiseen. Ko Racha Yain meren alle korallitoukkien asutuksen sijoittumista etenivät Racha-sukeltajamestari vapaaehtoiset ja Racha Phuket Hotel.

Yhteystiedot

Kansainvälisten PR-osasto

Thaimaan matkailuvirasto

Puh: +66 (0) 2250 5500 alanumero 4545-48

Faksi: + 66 (0) 2250 0246

Sähköposti: [sähköposti suojattu]

Verkkosivusto: www.tatnews.org

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.