Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Kasvissyöjien festivaalin katukulkueet ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 16 sunnuntaihin 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Phuketin kasvissyöjäfestivaali on virallisesti alkanut sen jälkeen, kun Go Teng Pole nostettiin viime viikonloppuna.
  2. Kasvissyöjien festivaalin katukulkueen ensimmäinen päivä alkoi Jor Su Kong Naka -kiinalaispyhäkössä Wichitissä eilen 16.

Yli 2,000 21 harrastajaa liittyi kuuluisan Jui Tui Tao Bo Geng -pyhäkön kasvissyöjien katukulkueeseen tänään 2023. lokakuuta XNUMX.

Palvojat puukottivat kasvojaan erilaisilla esineillä, kuten terävillä sauvoilla ja miekoilla osoittaakseen, että he olivat vapauttaneet epäonnisten asioiden ja huonon karman taakan ihmisiltä, ​​jotka odottivat heitä tien varrella.

3. Noin kuusikymmentä harrastajaa kiipesi korkeilla, terävillä partakonetippuilla Phuketin kiinalaisissa pyhäköissä äskettäisen kasvissyöjäfestivaalin aikana.

Terävillä partakonetippuilla kiipeäminen osoittaa heidän omistautumisensa jumalia kohtaan osoittaakseen, että partaveitset eivät voi vahingoittaa heitä, sekä vapauttaa rituaaliseremoniaa katsoneiden ihmisten epäonnisten asioiden ja huonon karman taakkaa.

4. Tuk Tuk -taksista Patongissa löydettiin aseita ja XNUMX metamfetamiinipilleriä poliisin satunnaisten etsintöjen jälkeen.

Tuk Tuk -takseista löytyi 43 metamfetamiinipilleriä, kolme terävää sauvaa ja pieni vasara.

5. Phuketista kotoisin oleva mies saapui turvallisesti Phuketin kansainväliselle lentokentälle Israelista.

Phuketista kotoisin oleva mies, joka saapui turvallisesti Phuketin kansainväliselle lentokentälle Israelista, selitti kuinka hän selvisi ja lopulta lähti Israelista.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.