Thaimaan muslimien henkinen johtaja kuoli päiviä sen jälkeen, kun hänen veljensä puukotettiin kuoliaaksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

Sheikhul Islamin toimiston ilmoituksen jälkeen koskien H. Aziz Phitakkumponia, Thaimaan kuningaskunnan 18. sheikhul-islamia, joka sai lääketieteellistä hoitoa kuninkaallisessa suojeluksessa Chulalongkornin sairaalassa ja palasi Allahin armoille sunnuntaina 22. lokakuuta 2023 , ulkoministeriö haluaa esittää syvimmät osanottonsa hänen perheelleen ja Thaimaan muslimiyhteisölle tämän surullisen kuoleman johdosta. Olkoon Allahin armo yllänne tällä vaikealla ja synkällä hetkellä.

Viime lauantaina 42-vuotias mies hyökkäsi veljensä Loh Phitakkumpolin, 71, kimppuun 50 senttimetriä pitkällä veitsellä ja puukotti häntä toistuvasti tienvarrella Songkhlan Sing Nakhonin alueella.

Poliisi otti kiinni epäillyn Rohim Kongkalimen, paikallisen asukkaan, jonka kerrottiin olevan huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Valitettavasti Loh menehtyi vammoihinsa Songkhlan sairaalassa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.