Thaimaan pääministeri etsii tiiviimpiä siteitä Saudi-Arabiaan

Kansallinen-

Klo 10, 30. lokakuuta 21, Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin paljasti julkisesti tapaamisen Thaimaan suurlähettilään kanssa Saudi-Arabiassa. Keskusteluissa keskityttiin maatalouteen, kauppaan ja investointeihin.

Thaimaa halusi vahvistaa diplomaattisia suhteita Saudi-Arabian kanssa ja lisätä kansainvälistä kauppaa ja investointeja entisestään.

Saudi-Arabiassa oli merkkejä vaurauden kasvusta petrokemian ja öljyn kaupasta, jotka olivat suuria sijoitussalkkualueita.

Srettha tunnusti, että on tärkeää edistää investointeja Thaimaan megaprojekteihin, kuten sähköjunahankkeisiin ja ehdotettu "Thai Land Bridge", jossa jokaisen liike-elämän tulee olla samalla sivulla.

Lue äskettäinen artikkeli Thaimaan pääministerin antamasta täyden tukensa Saudi-Arabialle, joka isännöi MM-kisoja.

Thaimaan maatalous- ja osuuskuntaministeri haluaisi kuitenkin mahdollisuuksien rajoissa yhdessä yksityisen sektorin kanssa käydä tulevaa keskustelua maataloudesta ja karjataloudesta Saudi-Arabian yksityissektorin: SALICin ja SABICin kanssa. Vastauksena Thaimaan pyyntöön SALIC ja SABIC ottivat kutsun iloisesti vastaan ​​ja tukivat mielellään kansainvälistä yhteistyötä.

Neuvottelujen tarkka päivämäärä ei ole vielä lopullinen.

SABIC on yksi maailman suurimmista maatalouskemikaalien tuottajista, jonka thaimaalainen yksityinen yrityssektori on säännöllisesti suojeltava.

Srettha kommentoi myös Saudi-Arabian yksityisen yrityssektorin suurta tukea ja pyrki entisestään solmimaan läheistä suhdetta heidän kanssaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.