Kysely osoittaa, että useimmat thaimaalaiset ovat eri mieltä yöelämän yritysten myöhemmin sulkevien aukioloaikojen kanssa

Kansallinen -

Tuoreen Nida Poll -kyselyn tulosten mukaan suurin osa thaimaalaisista vastustaa hallituksen ajatusta pidentää maan yöelämän sulkemisaikoja kello 2:sta kello 4:ään.

Kehityshallinnon instituutin, Nida Poll, tekemä tutkimus toteutettiin 17.-19. Löydökset perustuivat puhelinhaastatteluihin, joissa haastateltiin 1,310 20 thaimaalaista XNUMX-vuotiaista ja sitä vanhemmista eri koulutustasoista, ammateista ja tuloista.

Kyselyn tarkoituksena oli kerätä thaimaalaisten mielipiteitä Sisäministeriön suunnitelma pidentämään viihdepaikkojen laillisia sulkemisaikoja vielä kahdella tunnilla, jolloin ne voivat toimia klo 4:ään asti talouden elvyttämiseksi.

Lokakuun 22. päivänä julkaistu kysely paljasti, että noin 41.76 % 1,310 2 vastaajasta uskoi, että yöelämän paikkojen tulisi noudattaa nykyistä sulkemisaikaa 23.66, koska se ei ole liian myöhään yöhön. Sitä vastoin vain 4 % sanoi, että niiden pitäisi olla avoinna klo XNUMX asti, mutta vain turistien suosimilla alueilla.

Lisäksi 8.32 % ehdotti, että tapahtumapaikat suljettaisiin ennen kahta aamuyöllä, ja 2 % totesi, että yöviihdepaikkoja ei pitäisi olla Thaimaassa ollenkaan. Samaan aikaan 17.56 % sanoi, että viihdepaikkojen sulkemisaikojen tulisi olla klo 4 kaikkialla maassa.

Vastaajista pieni enemmistö, 55.65 %, ilmoitti kuitenkin, ettei ole koskaan käynyt yöpymispaikoissa, kun taas loput ilmoittivat käyneensä aiemmin.

Mitä tulee käyntien tiheyteen viimeisen 57.66 kuukauden aikana, 33.22 % yöpymispaikoissa käyneistä ilmoitti, että he eivät olleet käyneet ollenkaan viimeisen vuoden aikana. Samaan aikaan 4.13 % sanoi käyvänsä satunnaisesti, 2.58 % vieraili kerran kuukaudessa, 2.07 % kävi kerran viikossa, 0.34 % kävi kolmesta viiteen päivään viikossa ja XNUMX % kävi päivittäin.

Kun kysyttiin, uskovatko yöpaikkojen aukioloaikojen pidentäminen lisäävän matkailutuloja talouden taantuman aikana, 54.43 % kaikista vastaajista epäili, kun taas 44.27 % uskoi, että se lisää. Loput 1.30 %:lla ei ollut mielipidettä tai ne eivät olleet kiinnostuneita.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.