Mies pidätettiin 90 metamfetamiinipillerillä Thalangissa

Thalang –

Mies pidätettiin Thalangissa 90 metamfetamiinipillerillä.

Thalangin piiripäällikkö Bancha Tanuin kertoi Phuket Expressille, että viime viikon lopulla he pidättivät epäillyn, jonka nimi oli vain herra Manot, eli Bee Hun, talon edessä Thep Krasattrin osapiirissä.

Häneltä takavarikoitiin 90 metamfetamiinipilleriä. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisit saivat vihjeen huolestuneelta kansalaiselta, että Bee Hun myi huumeita paikallisella alueella, ennen kuin he suorittivat pistoleikkauksen ja lopulta pidättivät hänet.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.