Palvojat kiipeävät partaveitsitikkaille Phuketin kiinalaisissa pyhäköissä – KUVAKIERTO/VIDEO

Phuket -

Noin kuusikymmentä harrastajaa kiipesi korkeilla, terävillä partakonetippuilla Phuketin kiinalaisissa pyhäköissä äskettäisen kasvissyöjäfestivaalin aikana.

Lauantai-iltana (21st), pidettiin terävä partaveitsen tikkaiden kiipeilyrituaali Bang Neow -kiinalaisessa pyhäkössä Phuket Roadilla Talad Yaissa Phuket Townissa ja Sam Kongin kiinalaisessa pyhäkössä Yaowarad Roadilla Sam Kongissa, Rassadan osavaltiossa.

Yli 40 harrastajaa kiipesi korkeille partaveitsen tikkaille 72 porrasta Bang Neowin kiinalaisessa pyhäkössä ja noin 20 harrastajaa Sam Kongin kiinalaisessa pyhäkössä.

Terävillä partakonetippuilla kiipeäminen osoittaa heidän omistautumisensa jumalia kohtaan osoittaakseen, että partaveitset eivät voi vahingoittaa heitä, sekä vapauttaa rituaaliseremoniaa katsoneiden ihmisten epäonnisten asioiden ja huonon karman taakkaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Vuotuisen Phuketin kasvissyöjäfestivaalin päivämäärät asetettiin, ja ne järjestetään yhdeksän päivän ajan 15. lokakuuta - 23. lokakuuta 2023, ja niihin sisältyy monia rituaaleja, jäähyväisrituaaleja ja katukulkueita.

Phuketin kasvissyöjäfestivaali on virallisesti alkanut sen jälkeen, kun Go Teng Pole nostettiin viime viikonloppuna.

Kasvissyöjien festivaalin katukulkueen ensimmäinen päivä alkoi Jor Su Kong Naka -kiinalaispyhäkössä Wichitissä eilen 16.

Phuket Vegetarian Festivalin kuudes päivä jatkui katukulkueella, jota johti Bang Neow -kiinalainen pyhäkkö Phuket Townissa.

Yli 2,000 21 harrastajaa liittyi kuuluisan Jui Tui Tao Bo Geng -pyhäkön kasvissyöjien katukulkueeseen tänään 2023. lokakuuta XNUMX.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.