ASEAN peruutti vuoden 2034 jalkapallon MM-tarjouksen ja jätti tuen Saudi-Arabian taakse

Kansallinen-

ASEAN-alue vetäytyi jalkapallon MM-kisojen 2034 isäntäehdokkaasta. Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin antoi täyden tukensa Saudi-Arabialle, joka isännöi MM-kisoja.

Aiemmin Thaimaa ja muut Aasian maat tarjosivat MM-kisojen isännöintiä, ja Thaimaa teki tutkimusta olosuhteista ASEAN-huippukokouksessa Muang Thong Thanissa Bangkokissa Thaimaassa.

Saudi-Arabia ilmoitti kuitenkin julkisesti aikeensa isännöidä MM-kisoja, ja sen seurauksena ASEAN-maiden mahdollisuudet olivat selvästi vähentyneet.

- Asian Football Confederation (AFC) äänesti myös Saudi-Arabian puolesta ja anoi ASEAN-maita yhtenäisiksi tukemaan Saudi-Arabiaa FIFA World Cup 2034:n isäntänä.

"Saudi-Arabian johtaja Mohammed bin Salman oli pyytänyt Thaimaasta tukea MM-kisoihin ja tulevaan Expo-tapahtumaan vuonna 2030 ja kohteli Thaimaata hyvällä ystävyydellä. Hän on iloinen voidessaan tukea Saudi-Arabiaa, Srettha sanoi.

OVain Egypti ja Kreikka olivat tarjoutuneet isäntänä Saudi-Arabiaa vastaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.