PÄIVITYS: Israelista kotiin saapunut Phuketin asukas selittää, kuinka hän selvisi

Phuket -

Phuketista kotoisin oleva mies, joka saapui turvallisesti Phuketin kansainväliselle lentokentälle Israelista, selitti kuinka hän selvisi ja lopulta lähti Israelista.

Edellinen tarinamme:

Thalangin piiripäällikkö Bancha Tanuin kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (20. lokakuuta)th), he toivottivat kotiin herra Natthaphorn Hongsan lentokentälle.

Nyt päivitykseen:

Mr. Natthaphorn, 25, kertoi Phuket Expressille. ”Asuin lähellä Gazan kaistaa. Hamasin kanssa käydyn sodan alkamisesta tässä kuussa, minä ja ystäväni pakenimme asuinpaikastamme sen jälkeen, kun yhtä lähellämme olevan kaistaleen kolmesta muurista hyökättiin.

”En kantanut mukanani muuta kuin vaatteet, jotka minulla oli päälläni. Muut tavarat, mukaan lukien matkapuhelimeni, vietiin tai katosivat. Onneksi pakenimme Hamasia ja piilouduimme monta päivää, kunnes israelilaiset sotilaat auttoivat meidät pois alueelta. He veivät meidät ja joitain thaimaalaisia ​​työntekijöitä majoittumaan turvakotiin, joka on noin 30 kilometrin päässä sota-alueelta. En voinut ottaa yhteyttä keneenkään, mukaan lukien perheeseeni, Natthahorn selitti.

”Jotkut thaimaalaisista työntekijöistä, joilla oli vielä matkapuhelimia, näkivät Facebookissa uutisen, että Thaimaa lähettäisi lentokoneita hakemaan thaimaalaisia ​​työntekijöitä. Keräsimme rahaa vuokrataksemme ajoneuvon, joka vie meidät hotellisuojaan Tel Aviviin ennen kuin saavuin turvallisesti kotiin. Tämän jälkeen perheeni ei anna minun palata Israeliin”, hra Natthaphorn lisäsi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.