Phuket lisää matkailijoiden turvallisuutta ennen sesonkiaikaa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat tapasi maakuntien johtajia ja edustajia 27 konsulaatista. He keskustelivat toimenpiteistä Thaimaahan matkustavien kansainvälisten vierailijoiden turvallisuuden varmistamiseksi tänä sesongin aikana.

Thaimaan hallituksen politiikka painottaa tulojen hankkimista matkailusta. Tämän seurauksena erilaisia ​​mukavuuksia on tarjottu majoittamaan turisteja kaikista taustoista ja maista. Turvallisuusstandardeja on nostettu, mukaan lukien edistyneen tekoälyn käyttöönotto kansanterveyden, katastrofivalmiuden ja liikenneturvallisuuden alalla.

Poliisivoimat ovat myös valmiustilassa ja valvovat keskeisiä kohtia, kuten lentokenttiä, maatarkastuspisteitä ja merisatamia sekä suuria turistirantoja. Rikosharjoituksia ja hätäharjoituksia kauppakeskuksissa on käynnissä.

Ulkomaisia ​​turisteja kehotetaan konsulaattiensa kautta noudattamaan tiukasti lakia. Lisäksi liikenteenohjauksessa on käytetty CCTV-kameroita ja droneja, jotka on yhdistetty hätäkeskukseen 191 ja Marine Police Region 3:een, mikä varmistaa turvallisuuden ja lisää Phuketiin suuntaavien matkailijoiden luottamusta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.