Yli 2,000 XNUMX harrastajaa osallistuu Phuketin kasvissyöjäkadun kulkueeseen – KUVAKIERTO

Phuket -

Yli 2,000 21 harrastajaa liittyi kuuluisan Jui Tui Tao Bo Geng -pyhäkön kasvissyöjien katukulkueeseen tänään 2023. lokakuuta XNUMX.

Phuketin kasvissyöjäfestivaalin seitsemäs päivä jatkui katukulkueella Jui Tui Tao Bo Geng -kiinalaisen pyhäkön luona.

Ew Gengin pyhä seremonia pidettiin yhdeksän keisarijumalan kanssa kulkueessa Jui Tui Tao Bo Gengin kiinalaisesta pyhäköstä Saphan Hiniin Phuketin kaupungissa ennen paluuta pyhäkölle.

Yli 2,000 XNUMX mies- ja naispuolista harrastajaa puukotti kasvojaan erilaisilla esineillä, kuten terävillä sauvoilla ja miekoilla osoittaakseen, että he olivat vapauttaneet epäonnisten asioiden ja huonon karman taakan ihmisiltä, ​​jotka odottivat heitä tien varrella. Monet thaimaalaiset ja ulkomaalaiset seurasivat kulkuetta.

Jotkut näistä kuvista, joissa näkyy kehon muutoksia, voivat häiritä herkkiä katsojia, joten harkitsemista suositellaan.

Huomenna on katukulkue Phuketin vanhimmalta kiinalaiselta pyhäköltä ja Phuketin kasvissyöjäfestivaalin alkuperältä, joka on kiinalainen Kathu-pyhäkkö.

Alkuperäinen Phuket Vegetarian sai alkunsa Nai Thu Villagesta, joka on nyt Kathun osa-alueella, Kathun alueella.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Vuotuisen Phuketin kasvissyöjäfestivaalin päivämäärät asetettiin, ja ne järjestetään yhdeksän päivän ajan 15. lokakuuta - 23. lokakuuta 2023, ja niihin sisältyy monia rituaaleja, jäähyväisrituaaleja ja katukulkueita.

Phuketin kasvissyöjäfestivaali on virallisesti alkanut sen jälkeen, kun Go Teng Pole nostettiin viime viikonloppuna.

Kasvissyöjien festivaalin katukulkueen ensimmäinen päivä alkoi Jor Su Kong Naka -kiinalaispyhäkössä Wichitissä eilen 16.

Phuket Vegetarian Festivalin kuudes päivä jatkui katukulkueella, jota johti Bang Neow -kiinalainen pyhäkkö Phuket Townissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.