Risteilyalus vierailee Phuketissa 4,700 XNUMX matkailijan kanssa

Phuket -

Singaporesta lähti 4,792 XNUMX turistin kanssa risteilyalus, joka saapui Wichitin laiturille.

Tällä viikolla Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento toivotti tervetulleeksi 4,792 XNUMX turistia, jotka saapuivat Spectrum Of The Seasille Phuket Marine Custom Pier -laiturille Makham Bayssa, Wichitissä. Risteilyalus singaporelaisten, malesialaisten, indonesialaisten, korealaisten, filippiiniläisten, kiinalaisten ja amerikkalaisten kanssa pysähtyi Phuketissa yhden päivän vierailulle ennen lähtöä Phuketista.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Singaporesta lähti 3,661 XNUMX turistin kanssa risteilyalus, joka saapui Wichitin laiturille viime viikonloppuna.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.