PÄIVITYS: Phuketin lentokentän ilmastointijärjestelmä korjattu

Phuket -

Phuketin kansainvälisen lentokentän ilmastointijärjestelmä on korjattu.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kansainvälinen lentoasema on selventänyt terminaalien kuumuutta sen jälkeen, kun monet ihmiset ovat valittaneet.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kansainvälinen lentoasema julkaisi ilmoituksen perjantaiaamuna (20th). He totesivat: "Kansainvälisen terminaalin ilmastointijärjestelmä on palannut normaaliksi. Vastasimme ongelmaan välittömästi. Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä."

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.