Thaimaan aktivistit uhkaavat tunkeutua Thaksinin sairaalahuoneeseen, jos terveystietoja ei julkaista

Kansallinen -

Ryhmä aktivisteja, jotka kutsuvat itseään "Thaimaata uudistavien opiskelijoiden ja ihmisten verkostoksi", uhkasivat hyökätä Thaimaan entisen pääministerin Thaksin Shinawatran sairaalahuoneeseen varmistaakseen, onko hän aidosti sairas.

Huolimatta tämän liikkeen epäilyttävästä laillisuudesta, Phichit Chaimongkolin johtama ryhmä jätti keskiviikkona 18. lokakuuta oikeusministeriölle vetoomuksen, jossa hän kehotti ministeriötä lopettamaan väitettyjen etuoikeuksien myöntämisen vangitulle pääministerille.

Mr. Phichit väitti, että oikeusministeriön väitetään tarjoavan Thaksinille etuoikeutettua kohtelua sallimalla hänen oleskella Poliisin yleissairaalan Premium-osastolla epätavallisen pitkän ajan, jolloin hänen pitäisi istua vankilassa.

Phichitin mukaan tämä toiminta on heikentänyt Thaimaan oikeusjärjestelmää. Hän lisäsi, että jos ministeriö ei vastaa hänen ryhmänsä vaatimuksiin, joihin kuuluu, että Thaksin palaa välittömästi vankilaan, ei jatka hänen hoitoaan vankilan ulkopuolella ja antaa ihmisoikeusjärjestön valvoa Thaksinin terveyttä, hänen ryhmänsä menee premium-osastolle, jossa entisen pääministerin uskotaan jäävän paikalle tarkistaakseen, onko hän tarpeeksi sairas oikeuttaakseen oleskelunsa siellä.

Thaksinin, 74, kerrotaan olevan poliisin yleissairaalan 14. kerroksen Premium-osastolla väitettyjen terveysongelmien vuoksi. Hänen sairaalassaoloaan jatkettiin hiljattain myös äskettäin tehdyn leikkauksen vuoksi, joka liittyi julkistamattomaan terveydentilaan.

Siitä huolimatta Thaksinin ulkoinen hoito sairaalassa päättyy tänään. Oikeusministeriö on vastuussa uuden laajennuksen harkitsemisesta.

Äskettäinen valokuva Thaksinista, joka vietiin hoitoon, oli erittäin tarkkaan Thaimaan sosiaalisessa mediassa, kun olemme käsitelleet täällä.

Samaan aikaan Thaimaan vankilaviranomaiset ovat jatkuvasti todenneet, että paljastavat Thaksinin sairauden tai sallimme aktivistien vahvistaa hänen asemansa rikkovat Thaimaan lääketieteellisiä tietosuojalakeja, kuten olemme käsitelleet tässä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/