Phuketin asukas saapuu turvallisesti kotiin Israelista

Phuket -

Phuketista kotoisin oleva mies saapui turvallisesti Phuketin kansainväliselle lentokentälle Israelista.

Thalangin piiripäällikkö Bancha Tanuin kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (20. lokakuuta)th), he toivottivat kotiin herra Natthaphorn Hongsan lentokentälle.

Mr. Natthahorn on kotoisin Maikhaosta, Phuketista. Hän oli yksi monista thaimaalaisista työntekijöistä, jotka työskentelivät Israelissa ja kärsivät nykyisestä Hamasin sodasta siellä.

Natthahorn on yksi kymmenestä tunnistetusta Phuketin asukkaista, jotka työskentelivät Israelissa. Hän on kuitenkin ainoa kymmenestä, joka on palannut Phuketiin. Muut heistä eivät halunneet palata, koska he kokivat olevansa edelleen turvassa tai että Israelissa työskentelyn rahallinen ja taloudellinen hyöty on riskiä suurempi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin on kehottanut evakuoimaan kaikki Israelissa olevat thaimaalaiset työntekijät, jotka haluavat palata kotiin tämän kuun loppuun, lokakuuhun 2023 mennessä, lisäämällä lentoja.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin antoi haastattelun Pekingissä Kiinassa ja sanoi olevansa surullinen uutisista toisen Thaimaan kansalaisen kuolemasta Israelissa, sillä kuolonuhrien määrä on nyt 30.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.