Yli 21 miljoonaa kansainvälistä turistia on vieraillut Thaimaassa vuonna 2023 Toistaiseksi

Kansallinen -

Thaimaa vastaanotti 21 miljoonaa kansainvälistä turistia tammi-lokakuun 16. päivänä tänä vuonna, mikä tuotti yli 882 miljardia bahtia matkailutuloja.

Tarkassa laskelmassa maa kirjasi 21,019,800 2023 882.45 ulkomaalaista tuloa vuoden XNUMX alusta lähtien. Nämä saapujat pumppasivat talouteen XNUMX miljardia bahtia, kertoi matkailu- ja urheiluministeri Sudawan Wangsuphakijkosol.

Viimeisen viikon aikana eurooppalaisten matkailijoiden määrä on lisääntynyt 6.71 prosenttia eli 5,227 XNUMX henkilöllä lisää edelliseen viikkoon verrattuna. Tämä johtuu vilkkaan matkailukauden alkamisesta ja lentoyhtiöistä, jotka ovat alkaneet lisätä Euroopan alueelta tulevien matkailijoiden lentojen määrää.

Viime viikolla (9.–15. lokakuuta) Thaimaassa oli 470,299 67,186 kansainvälistä turistia eli keskimäärin noin 5.56 XNUMX päivässä. Tämä on XNUMX prosenttia vähemmän kuin edellisenä viikkona.

Ms. Sudawan kertoi, että viime viikolla malesialaiset turistit olivat edelläkävijöitä 74,233 2 saapuvilla, mikä merkitsee 61,094 prosentin kasvua. Kiina seurasi 18.64 30,170 kävijää, mutta tämä oli 11.32 prosentin lasku. Intia oli seuraavana 27,264 11.31 saapuvalla, mikä osoittaa 22,018 prosentin pudotusta. Etelä-Koreassa kävi 2.88 XNUMX kävijää, mikä merkitsee XNUMX prosentin laskua. Lopuksi Venäjä kirjasi XNUMX XNUMX tuloa, mikä tarkoittaa XNUMX prosentin laskua.

Toivottavasti venäläisten matkailijoiden määrä kasvaa hallituksen toimenpiteiden seurauksena ilmainen viisumipolitiikka joka alkaa 1. marraskuuta, sanoi ministeri.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Toimittajan huomautus: Kuvissa näkyy äskettäinen kasvissyöjäfestivaali Phuketissa, suosittu matkailukohde.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/