Ministeri Puangpet hylkäsi pääministeriä vastaan ​​esitetyt vahvistamattomat väitteet

LEHDISTÖTIEDOTE:

Vastauksena kiertäviin huhuihin pääministerin kansliassa työskentelevä ministeri Puangpet Chunlaiad ilmaisi huolensa pääministeri Srettha Thavisiniin keskittyvistä harhaanjohtavista uutisista.

Hän korosti, että nykypäivän helppous tiedon levittämisessä sosiaalisessa mediassa mahdollistaa sen, että tietyt henkilöt voivat levittää vääriä kertomuksia ilman asianmukaista vahvistusta.

Hän tarkensi, että tällaiset kertomukset ovat tarkoituksella muotoiltuja, kuten pääministerin äskettäisen Kiinan kansantasavallan vierailun aikana havaittiin. Tällä matkalla hän osallistui kansainvälisen yhteistyön kolmanteen Belt and Road -foorumiin, jossa hän otti yhteyttä erilaisiin yritysjohtajiin ja sijoittajiin ja vahvisti diplomaattisia suhteita. Jotkut ryhmät kuitenkin käsittelivät tämän vierailun väärin ja levittivät edelleen väärinkäsityksiä.

Ministeri Puangpet kehotti yleisöä käyttämään arvostelukykyä ennen tietojen jakamista tai julkaisemista verkossa. Hän korosti, että on tärkeää ymmärtää tällaisten uutisten taustalla olevat aikomukset, ja varoitti, että kourallinen henkilöitä ei saa vaikuttaa.

Puheenvuoronsa päätteeksi ministeri vakuutti pääministeri Sretthan ja hänen tiiminsä vilpittömästä ponnistelusta kansakunnan edistämiseksi ja sen kansalaisten hyvinvoinnin kohottamiseksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.