Päihtynyt mies Coconut Islandilla Phuketissa pidätettiin paikallisten uhkailun jälkeen

Phuket -

Päihtynyt mies pidätettiin ja vietiin hoitoon Coconut Islandilla, kun hän uhkasi perhettään ja paikallisia.

Coconut Islandin hallintopäällikkö Weerasak Kamkerd Phuketin kaupungin aluetoimistosta kertoi Phuket Expressille, että paikalliset ilmoittivat heille aiemmin tällä viikolla Coconut Islandilla Koh Kaewissa, että päihtynyt mies käveli kylässä. Hänen epäillään uhkailevan perhettään ja lähistöllä olevia paikallisia.

He ja kylänjohtaja etsivät miestä ja lopulta löysivät hänet. He pidättivät Jaran Ruengkitin, 38, joka vietiin takaisin mantereelle Vachira Phuketin sairaalaan huumehoitoon.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Päihtynyt aseistettu mies on pidätetty, kun hän kantoi kanaa kävellessään koko yön Coconut Islandilla Phuketissa pelotellen paikallisia asukkaita.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.