Merikilpikonna päästettiin takaisin merelle jäätyään roskiin Krabissa

Krabi -

Lantan saarella Krabissa roskikseen juuttunut loukkaantunut merikilpikonna on päästetty takaisin mereen Trangissa hoidon jälkeen.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (18. lokakuuta)th) he päästivät aiemmin loukkaantuneen Olive Ridley -merikilpikonnan takaisin mereen. Merikilpikonna löydettiin elossa kaksi kuukautta sitten Klong Dao Beachiltä Sala Danin osa-alueelta.

Se on 20 senttimetriä pitkä, 28 senttimetriä leveä ja painaa 1.6 kiloa. Kun kilpikonna havaittiin ensimmäisen kerran, sen ympäriltä löydettiin roskat, jolla oli vaikeuksia uida, ja kilpikonnalla oli tulehtunut haava.

Kilpikonnaa hoidettiin kaksi kuukautta ja se toipui. Merikilpikonnaan on asennettu jäljitysmikrosiru ennen kuin se päästettiin takaisin mereen Trangissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.