Phuketin lentoasema on antanut lausuntonsa epämiellyttävän kuumista terminaaleista

Phuket -

Phuketin kansainvälinen lentoasema on selventänyt terminaalien kuumuutta sen jälkeen, kun monet ihmiset ovat valittaneet.

Monet ihmiset ovat viime aikoina valittaneet sosiaalisessa mediassa kuumista lämpötiloista lentokentän kansainvälisen terminaalin sisällä tällä viikolla.

Torstaina (19th) Phuketin kansainvälinen lentoasema antoi selvityksen. He totesivat: ”Ongelman jälkeen lentokentän sisällä on kaksi jäähdytintä (kompressori), joista toinen oli viallinen. Tämä aiheutti korkeampia lämpötiloja. Koneesta vuoti myös jonkin verran kylmäainetta."

"Lentoasema on välittömästi ilmoittanut ongelmasta ilmastointiyhtiöllemme ongelman korjaamiseksi. Kun konetta korjataan, terminaaliin sijoitettiin 90 liikkuvaa ilmastointilaitetta.

”Pääilmastointikone korjataan kokonaan torstai-iltaan (19th). Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä."

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.