Patongin rantamyyjä pidätettiin alkoholin myynnistä

Patong -

Rantakauppias pidätettiin alkoholin myynnistä ilman lupaa Bangla Roadilla.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkoaamuna (18th) he pidättivät rantamyyjän Bangla Roadilla. Häneltä takavarikoitiin alkoholipulloja.

Poliisi nimesi rantamyyjän Ms Tueanjai "Mam", 37. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen alkoholin myynnistä ilman lupaa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.