Patong Tuk Tuk Taksista löydettiin aseita ja XNUMX metamfetamiinipilleriä

Patong -

Tuk Tuk -taksista Patongissa löydettiin aseita ja XNUMX metamfetamiinipilleriä poliisin satunnaisten etsintöjen jälkeen.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (16th) he etsivät satunnaisesti Tuk Tuk -takseja Phra Mettha Roadilla lähellä Patongin sairaalaa.

Yhdestä Tuk Tuk -taksista löytyi 43 metamfetamiinipilleriä, kolme terävää sauvaa ja pieni vasara.

Poliisi tunnisti kuljettajaksi vain Adisak, 30. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Tuk Tuk -taksinkuljettaja on antautunut ammuttuaan toisen Tuk Tuk -taksinkuljettajan, joka loukkaantui vakavasti. Kaksi miestä työskenteli samalla taksiasemalla.

Kolme Tuk Tuk -taksinkuljettajaa syytettiin pahoinpitelystä saudi-arabialaisen turistin kimppuun Patongissa taksimaksukiistan vuoksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.