PÄIVITYS: Phuket Road Safety Center tarkastaa kohtalokkaan kasvissyöjäfestivaalionnettomuuden alueen

Phuket -

Phuketin liikenneturvallisuuskeskuksen tiimi tarkasti tapahtumapaikan sen jälkeen, kun sedan törmäsi kasvissyöjien festivaalialueelle Phuket Townissa, jolloin yksi kuoli ja useita loukkaantui kuluneena viikonloppuna.

Aiemmat tarinamme:

Yksi ihminen julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, ja ainakin seitsemän ihmistä on loukkaantunut porrasauton syöksyttyä kasvissyöjien festivaalialueelle Phuket Townissa vain muutama päivä ennen festivaalin virallista alkamista.

Naispuolista Mercedes Benz -sedan-kuljettajaa syytetään holtittomasta ajamisesta ja kuoleman aiheuttamasta törmäyksestä kuuluisalle kasvissyöjäfestivaalialueelle Phuket Townissa vain muutama päivä ennen tapahtuman virallista alkua.

Nyt päivitykseen:

Maanantaina (16th) turvallisuustarkastusryhmä kertoi Phuket Expressille, että viime viikolla tapahtuneessa onnettomuudessa kuoli yksi ja loukkaantui yhteensä kymmenen ihmistä. He tarkastelivat aluetta löytääkseen ratkaisun, jolla estetään useampia liikenneonnettomuuksia vastaavilla alueilla.

Phuket Express totesi, että kasvisfestivaaleja varten rakennetaan monia muita teitä, joilla on ruokakojuja, kuten Yaowarad Roadilla Samkong Rassadassa lähellä kiinalaista Lim Hu Tai Su -pyhäkköä ja Phuket Roadilla Bang Neowissa lähellä Bang Neowin pyhäköä. ja Pattaya Roadilla lähellä In Lor Rongia lähellä Sui Bon Tong -kiinalaista pyhäkköä Phuket Townissa.

Nämä kolme tietä eivät kuitenkaan ole yksisuuntaisia ​​teitä, kuten Ranong Road, jossa onnettomuus tapahtui.

Kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta epäiltyä vastaan ​​on kerrottu edelleen useita oikeudellisia syytteitä, mutta hän väittää silti, että hänellä oli hätähuimaus, joka oli syynä traagiseen tapahtumaan.

Se, että tie oli avoinna liikenteelle huolimatta kymmenistä ruokakojuista ja monista tavaroita ostavista jalankulkijoista, kritisoitiin voimakkaasti sosiaalisessa mediassa, toteaa The Phuket Express. Kaupungin viranomaiset huomauttivat, että tapahtuma ei ollut vielä virallisesti alkanut heidän puolustuksekseen ja että tie oli tarkoitus sulkea normaalien festivaaliaikojen aikana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.