Thaimaan poliisi esittelee uudet heijastavat liivit, jotka parantavat näkyvyyttä turistialueilla

Kansallinen -

Thaimaan poliiseja uusilla heijastinliiveillä järjestettäisiin suosituille turistialueille Thaimaan kansalaisten ja ulkomaalaisten turvallisuuden vuoksi.

16. lokakuuta 2023 Pol. Kenraali Torsak Sukvimol, Thaimaan kuninkaallisen poliisin komentaja, järjesti uudet poliisin heijastinliivit Crime Suppression Divisionin (CSD) virkamiehille, turistipoliiseille ja asianomaisille poliiseille suosituilla turistialueilla.

 

Pol. Kenraali Torsak totesi julkisesti, että uudet kellanvihreät heijastinliivit olivat huomionarvoisia thaimaalaisille ja ulkomaisille turisteille 200-500 metrin näköetäisyydellä. Monissa Euroopan maissa järjestettiin yleisesti käyttää poliisin univormuja.

 

Kokeiluprosessi kestäisi kuitenkin 3 kuukautta, ja sekä kansalaisten että turistien tyytyväisyystutkimuksen jälkeen asiaankuuluvat viranomaiset parantaisivat laatua vastaavasti.

Uusi poliisiliivi oli yksi Thaimaan uusista pääministeri Srettha Thavisinin politiikoista parantaa Thaimaan matkailukuvaa ja kohottaa kansalaisten ja turistien elämän ja omaisuuden turvallisuutta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.