Thaimaan pörssi varoittaa sijoitushuijauksista

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Thaimaan pörssi (SET) on tehnyt hälytyksen "Yhteistyötä investointipetoksia vastaan" -projektiin liittyvästä väärennössivusta.

Tämä huijaussivu käyttää laittomasti SET-nimeä, logoa, kuvia sen toimitiloista, muotokuvia sen johtajista sekä kuvia merkittävistä markkinahenkilöistä ja julkkiksista.

Motiivi on huijata yksilöitä uskomaan sen aitoudeksi ja huijata heitä antamaan henkilötietoja.

SET vahvistaa, että sillä tai sen kumppaneilla aloitteessa nimeltä "Yhteistyö investointipetoksia vastaan" tai "ร่วมมือจับปลอมหลอกลงทน" ei ole mitään yhteyttä thai-kielellä.

Näin ollen, jos joku törmää sivulle, joka väittää olevansa sidoksissa hankkeeseen ja pyytää toimiin, jotka johtavat tietojen tai omaisuuden jakamiseen, häntä kehotetaan olettamaan, että kyseessä on huijaus.

Jos sinulla on petosohjelmaa koskevia epäilyksiä tai lisätietoja, henkilöt voivat vierailla verkkosivustolla "set.or.th" tai käyttää SET:n erilaisia ​​sosiaalisen median kanavia, mukaan lukien yhteydenotto SET-yhteyskeskukseen numeroon 0 2009 9999.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.