Similanin ja Surinin kansallispuisto Phang Ngassa avataan uudelleen matkailulle

Phang Nga -

Similanin kansallispuisto ja Mu Ko Surinin kansallispuisto Phang Ngassa avattiin uudelleen useiden kuukausien sulkemisen jälkeen matkailun vuoksi.

Edellinen tarinamme:

Mu-Ko Similanin kansallispuisto Kuraburin alueella Phang Ngassa suljetaan väliaikaisesti matkailulta.

Nyt päivitykseen:

Paljon thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja vieraili molempien kansallispuistojen saarilla ensimmäisenä päivänä avajaisten jälkeen sunnuntaina (15.)th).

Phang Ngan kuvernööri Supot Rodrueng Na Nongkhai, joka oli entinen Phuketin varakuvernööri, vieraili Thap Lamun laiturilla.

Hän on varmistanut matkailijoiden turvallisuuden. Veneiden kuljettajat varmistavat matkustajiensa turvallisuuden tarkastamalla veneensä ennen huoltoa ja varmistamalla, että matkustajat käyttävät pelastusliivejä.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento, joka sijaitsee Phang Ngassa, partioi myös rannoilla turvallisuuden vuoksi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Kuuluisa Maya Bay Krabissa suljetaan nyt tilapäisesti kahdeksi kuukaudeksi ympäristön elpymisen vuoksi.

Kuuluisa Maya Bay Krabissa avattiin ensimmäisenä päivänä matkailulle sunnuntaina 1. lokakuuta kahden kuukauden sulkemisen jälkeen ympäristön elvyttämiseksi.

Monet ulkomaiset ja thaimaalaiset turistit vierailevat Maya Bayssä Krabissa sen äskettäin uudelleen avaamisen jälkeen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.