Venäjän presidentti Vladimir Putin kutsuttiin Thaimaahan

Kansallinen -

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin on kutsunut Venäjän presidentin Vladimir Putinin viralliselle vierailulle Thaimaahan ensi vuonna.

Srettha paljasti, että hän on lähettänyt kutsun Venäjän presidentille hänen kanssaan tiistaina 17. lokakuuta. Kahden maan johtajat tapasivat ensimmäisen kerran kansainvälisen korporaation 3. Belt and Road Forumin aikana Pekingissä, Kiinassa.

"Venäjän presidentti itse viihtyy Phuketissa ja matkustaa sinne säännöllisesti", Srettha paljasti Thaimaan medialle. "Olen lähettänyt hänelle kutsun vierailla Thaimaassa ensi vuonna, ja hän vastasi ystävällisesti "ขอบคุณครับ (kiitos)."

Lisäksi Thaimaan pääministeri korosti, että Thaimaa on vastaanottanut tänä vuonna yli miljoona venäläistä turistia. Hän mainitsi lisäksi, että hänen hallituksensa on äskettäin hyväksynyt kauden jatkamisen viisumivapaa oleskelu venäläisille vierailijoille tarkoitettu ajanjakso pidentämällä sitä 30 päivästä 90 päivään venäläisten matkojen tehostamiseksi sesonkiaikana.

Pääministeri osallistui myös foorumia johtaneen Kiinan presidentin Xi Jinpingin isännöimälle illalliselle.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/