Venäläinen mies kaatui kuoliaaksi taloyhtiöstä Kathussa

KUVA: MGR Online

Kathu -

Venäläinen mies kaatui kuoliaaksi taloyhtiöstä Kathussa.

Kathun poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 5 keskiviikkona (10th) kahdeksankerroksisessa asuntohuoneistossa Kathussa. He saapuivat paikalle löytääkseen 25-vuotiaan venäläisen miehen ruumiin maasta pysäköintialueelta. (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaa suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.)

Poliisi tarkasti asunnon CCTV-kuvat. Mies näytti tulevan huoneestaan ​​asunnon katolle. Poliisi tarkasti katon ja huoneen, jossa mies asui. He eivät löytäneet merkkejä taistelusta tai jonkun muun henkilön läsnäolosta. Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että mies hyppäsi katolta.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Phuket Express ehdottaa Thaimaan samarialaisia, joihin pääsee täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.