Poliisi järjestää aktiivista ammuntakoulutusta Mallissa Phuketissa

Phuket -

Alueen 8 poliisi piti aktiivisen ammuntakoulutuksen kuuluisassa tavaratalossa Phuketissa.

Koulutus pidettiin maanantaina (16th) Central Floresta Phuket -tavaratalon ensimmäisessä kerroksessa. Koulutuksen käynnisti Phuketin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Sermpan Sirikong.

Koulutuksesta ilmoitettiin kauppakeskuksessa oleville ihmisille, jotta kukaan ei joutuisi paniikkiin.

Harjoitus suoritettiin näyttelijän kanssa, joka esitti epäiltyä, joka kantoi asetta tavarataloon.

Esityksessä epäilty näyttelijä ei sallinut etsintöä ennen kuin teeskenteli ampuvansa ihmisiä ostoskeskuksessa. Yksi henkilö loukkaantui ja yksi pidettiin panttivankina toimesta.

Wichitin poliisille ilmoitettiin tapauksesta ennen kuin he saapuivat nopeasti paikalle. Osana säädöstä epäilty "ammuttiin" ja panttivanki pelastettiin.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Kriittisessä välikohtauksessa Bangkokin Siam Paragon -ostoskeskuksessa poliisi on pidättänyt 14-vuotiaan thaimaalaisen pojan, jota epäillään ampumisesta, joka johti kahteen kuolemaan ja loukkaantui ainakin viidellä muulla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.