Phuketin matkailu on vahvaa, mutta israelilaisten turistien määrä vähenee, Phuketin yritykset tukevat myöhäisen yöelämän sulkemisia

Phuket -

Phuket on tuottanut matkailusta 370 miljardia bahtia noin kahdeksassa kuukaudessa, sanoi Phuket Tourism Associationin puheenjohtaja.

Phuket Tourism Associationin puheenjohtaja Thanet Tantipiriya kertoi Thai Medialle: "Viimeisten kahdeksan kuukauden aikana Phuket on tuottanut noin 370 miljardia bahtia. Turistien määrä kasvaa 40 prosenttia vuodessa verrattuna vuoteen 2019, ennen Covid-19:ää.

”Noin 80 prosenttia hotellihuoneista on varattu tänä tulevana sesonkiaikana, etenkin rantojen lähellä sijaitsevista hotelleista. Nykyisen kasvissyöjäfestivaalin käyttöaste on matkailualueilla noin 67-74 prosenttia. Thanet lisäsi.

"Lisäksi Israelista Phuketiin on lentänyt monia suoria lentoja Phuket Sandbox -aikakauden jälkeen (ohjelma karanteenimatkailijoille Covidin aikana, johon Israel oli yksi ensimmäisistä maista, jotka osallistuivat merkittävästi). Israelilaisten turistien määrä on kuitenkin vähentynyt noin 40 prosenttia sodan syttymisen jälkeen Hamasin kanssa. Thanet selitti.

Thanet totesi myös, että Phuketin matkailuyhdistys tukee lakisääteistä sulkemisaikaa kello 4:XNUMX yöelämän paikoissa, mutta korosti, että kaavoitus olisi tarkistettava ja sitä olisi sovellettava asianmukaisesti, jotta viihdealueet ja asuinalueet olisivat tasapainossa eikä häiritä nukkuvia tai työskenteleviä ihmisiä.

Thanet totesi, että Phuket oli matkailualue kaikille ja oli aiemmin tehnyt sen virheen, että hän yritti keskittyä joko vain "perheystävällisiin" tai "juhlamatkailijoihin", vaikka todellisuudessa molemmat ryhmät nauttivat Phuketista, mutta heillä oli hyvin erilaiset elämäntavat ja taustat. Phuketin oli kyettävä sopeutumaan molempiin matkailuryhmiin aiheuttamatta kitkaa niiden välille. Tämä hyödyttäisi parhaiten Phuketia, yrityksiä ja turisteja, jotka Thanet päätti.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.