Dugong pelastettiin Krabin rannalla

Krabi -

Dugong on pelastettu rannalta Klong Thomin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien virkamiehet saivat ilmoituksen Sai Khaon osapiirin kylänjohtajalta tiistaina (17. lokakuuta).th) tapauksesta. Dugong löydettiin jumissa Baan Bor Mueang Beachiltä.

Pelastusryhmät saapuivat rannalle etsimään vielä elossa olevaa dugongia. Se on 2.20 metriä pitkä ja painaa 200 kiloa. Dugongista ei löytynyt haavoja, ja paikalliset asukkaat auttoivat viemään dugongin takaisin mereen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Dugong löydettiin kuolleena merestä Krabista.

Dugong löydettiin valitettavasti kuolleena saarelta Krabista.

280 kiloinen dugong löydettiin kuolleena Krabin merestä.

Päätön dugong löydettiin rannalta Nuea Klongin alueelta.

Dugong löydettiin kuolleena rannalta Lanta Islandilta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.