Pienet veneet Phuketissa kiellettiin lähtemästä merelle

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut varoituksen, että alle kuuden metrin pituisia pieniä veneitä on kielletty poistumasta satamista avomerelle tänä aikana.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Nachapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että Thaimaan ilmatieteen laitoksen (TMD) mukaan Andamaanienmerellä on tällä hetkellä rankkasade ja voimakkaita aaltoja, jotka ovat jopa kaksi metriä korkeita avomerellä tai yli kaksi metriä. metriä korkea ukkosmyrskyalueilla 16.-19.

Phuketin merenkulkutoimisto varoitti sunnuntaina (15. lokakuuta) veneiden kapteeneja olemaan varovaisempia merellä matkustaessaan. Alle kuuden metrin pituisten pienten veneiden poistuminen satamista avomerelle on KIELLETTY tänä aikana.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.