Phuketin kasvissyöjäkadun kulkueet alkavat

Phuket -

Kasvissyöjien festivaalin katukulkueen ensimmäinen päivä alkoi Jor Su Kong Naka -kiinalaispyhäkössä Wichitissä eilen 16.

Maanantai (16. lokakuutath) oli Phuketin kasvissyöjien festivaalin toinen päivä, mutta kasvissyöjien katukulkueen ensimmäinen päivä. Ensimmäinen katukulkue alkoi Jor Su Kong Naka -kiinalaispyhäköstä.

Ew Gengin pyhä seremonia pidettiin yhdeksän keisarijumalan kanssa kulkueessa Jor Su Kong Naka -pyhäköstä Saphan Hiniin Phuketin kaupungissa ennen paluuta pyhäkölle.

Mies- ja naispuoliset harrastajat puukottivat kasvojaan erilaisilla esineillä, kuten terävillä sauvoilla ja miekoilla osoittaakseen, että he olivat vapauttaneet epäonnisten asioiden ja huonon karman taakan ihmisiltä, ​​jotka odottivat heitä tien varrella. Monet thaimaalaiset ja ulkomaalaiset seurasivat kulkuetta.

Tänään (17. lokakuuta) oli katukulkue Guan Tae Goon -kiinalaisen pyhäkön kanssa Sapamissa ja Sam Pai Gongin kiinalaisen pyhäkön tai Bang Koon kiinalaisen pyhäkön luona Koh Kaewissa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Vuotuisen Phuketin kasvissyöjäfestivaalin päivämäärät asetettiin, ja ne järjestetään yhdeksän päivän ajan 15. lokakuuta - 23. lokakuuta 2023, ja niihin sisältyy monia rituaaleja, jäähyväisrituaaleja ja katukulkueita.

Vuotuinen Phuket Vegetarian Festival järjestetään yhdeksän päivän ajan tulevasta viikonlopusta alkaen. Tänä vuonna festivaali järjestetään 15.-23.

Phuketin kasvissyöjäfestivaali on virallisesti alkanut sen jälkeen, kun Go Teng Pole nostettiin viime viikonloppuna.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.