Phuketin poliisi takavarikoi aseita ja 9,000 XNUMX meth-pilleriä viikossa

Phuket -

Phuketin rikosten tukahduttamisessa takavarikoitiin viikossa aseita ja yli 9,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että lokakuun 8th lokakuun 14th, 2023, he pidättivät yhteensä 57 epäiltyä. Heistä 16 on huumerikoksesta epäiltyjä ja kuusi pidätettiin laittomilla aseilla. Lisäksi takavarikoitiin kaikkiaan 9,946 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Yli 200,000 80 metamfetamiinipilleriä, 200 kiloa kidemetamfetamiinia ja XNUMX asetta takavarikoitiin kahdessa viikossa ylä-Etelä-Thaimaan rikosten tukahduttamisessa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.