Erilaisia ​​reaktioita venäläisten turistien salliessa oleskella pidempään Thaimaassa

Kansallinen -

Pattayan matkailualan toimijat kertovat olevansa huolissaan Thaimaan hallituksen venäläisille turisteille myöntämästä viisumien jatkamisohjelmasta, koska he pelkäävät, että se voi tuoda maahan laittomia työntekijöitä, jotka saattavat varastaa thaimaalaisten työpaikkoja. Sitä vastoin Phuketin operaattorit uskovat, että ohjelma tuo maahan lisätuloja.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisinin johtama hallitus hyväksyi maanantaina venäläisten matkailijoiden oleskelun jopa 90 päivään, pidennettynä 30 päivästä Thaimaassa. viisumivapaa ohjelma.

Uusi ohjelma, jonka tavoitteena on piristää venäläisten matkailijoiden määrää sesonkiaikana, alkaa 1 ja päättyy 2023.

Vastauksena tähän kehitykseen Pattayan matkailualan toimijat jakoivat huolensa ja totesivat, että ohjelma saattaa johtaa laittomien työntekijöiden määrän kasvuun.

Thanet Supornsahasrungsi, Chon Buri Tourism Councilin entinen puheenjohtaja ja Sunshine Hotels and Resortsin konsernijohtaja, ilmaisi huolensa siitä, että luopuminen voi johtaa laittomien työntekijöiden määrän lisääntymiseen Venäjältä, mikä saattaa vaikuttaa Thaimaan matkaoppaisiin.

Hän selitti, että koska useimmat thaimaalaiset oppaat eivät osaa puhua venäjää, on olemassa mahdollisuus, että jotkut venäläiset henkilöt saattavat hyödyntää viisumivapautta tullakseen Thaimaahan työskennelläkseen laittomasti oppaina tai kuljettajina matkailualalla.

Kansainvälisten yritysten olisi myös helpompi palkata omaa Venäjältä tuotua henkilöstöä tai käyttää ehdokkaita, Thanet sanoi.

Valoisa puoli on kuitenkin se, että Koh Samuin ja Phuketin matkailualan toimijat uskovat Thaimaan hyötyvän enemmän venäläisten matkailijoiden pidennetystä oleskelusta.

Koh Samuin matkailuyhdistyksen puheenjohtaja Ratchaporn Poolsawadee huomauttaa, että muutos houkuttelee pitkäkestoisia turisteja ja etätyöntekijöitä Venäjältä, mikä antaa vauhtia paikalliselle taloudelle.

Vaikka venäläisiä saattaa esiintyä yksittäisiä tapauksia laittomaan toimintaan, kuten retkien järjestämiseen tai yritysten perustamiseen thaimaalaisten ehdokkaiden kanssa, tällaiset tapaukset ovat suhteellisen pieniä verrattuna paikallisten tuotteiden ja palvelujen laajempaan kysyntään, hän sanoi.

Samoin Phuket odottaa turistien menojen kasvua, koska Covidin jälkeiset trendit osoittavat suosivan pidempiä oleskeluja. Viranomaisten on kuitenkin pysyttävä valppaina, jotta laittomat yritykset eivät käytä tätä etuoikeutta.

15 Thaimaahan matkusti 2023 miljoonaa venäläistä turistia, ja Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) tavoittelee 1.03 miljoonaa vuoden loppuun mennessä. TAT harkitsee myös "Hub and Hook" -paketteja kannustaakseen venäläisiä turisteja tutustumaan toissijaisiin kohteisiin keskeisistä solmukohdista pidentääkseen oleskeluaan Thaimaassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/