Thaimaa sallii venäläisten turistien oleskelun jopa 90 päivää viisumivapaalla matkailun edistämiseksi

Thaimaa-

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisinin johtama Thaimaan hallitus hyväksyi 16. lokakuuta 2023 venäläisten matkailijoiden oleskelun viisumivapaalla ohjelmalla 90 päivästä 30 päivään.

Uusi ohjelma alkaa 1 ja päättyy 2023.

Thavisinin mukaan ohjelman tavoitteena on houkutella lisää venäläisiä turisteja pitkän lomakauden aikana, jolloin Venäjällä on perinteisesti kovat ja kylmät talvet.

Thavisin aikoo myös tavata Venäjän presidentti Vladimir Putinin kansainvälisen yhteistyön kolmannessa vyö- ja tiefoorumissa Pekingissä Kiinassa, joka kestää tänään 21 asti.

Ohjelma on vasta viimeisin matkailun edistämissuunnitelma Thaimaasta syyskuun lopun jälkeen Thaimaan hallitus myönsi viisumivapauden kiinalaisille ja kazakstanilaisille turisteille.

Thaimaan matkailuviranomainen on myös ajanut viisumivapautta intialaisille turisteille, mutta toistaiseksi niin ei ole tapahtunut.

Venäläiset turistit ovat kansallisuudeltaan viidenneksi suurin Thaimaassa vieraileva ryhmä tänä vuonna, ja saapujia oli lähes miljoona lokakuussa 2023.

Päätös sallia Venäjän kansalaisten oleskella pidempään Thaimaassa ei ollut kiistaton verkossa, sillä muiden maiden kansalaiset valittivat, että toimenpide ei koske useampia maita, tai kritisoivat Venäjän käynnissä olevaa sotaa Ukrainaa vastaan ​​ja totesivat, että Venäjän kansalaisille ei pitäisi antaa ylimääräistä etuoikeuksia tällä hetkellä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.