Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Kasvissyöjäfestivaali alkaa ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 9 sunnuntaihin 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kolme Tuk Tuk -taksinkuljettajaa syytettiin pahoinpitelystä saudi-arabialaisen turistin kimppuun Patongissa taksimaksukiistan vuoksi.

Kolmea Tuk Tuk -taksinkuljettajaa syytetään pahoinpitelystä, ja he ovat kuulemma myöntäneet rikoksen.

2. Thaimaalainen mies löydettiin kuolleena useilla puukotushaavoilla hotellin edestä lähellä viihdepaikkaa Phuket Townissa.

Viihdepaikan työntekijä pidätettiin, kun hän puukotti asiakkaan kuoliaaksi Phuketin kaupungissa.

Arnon kertoi poliisille, että koko tapaus oli itsepuolustusta eikä hänen ollut tarkoitus tappaa herra Wirooni.

3. Vuotuinen Phuket Vegetarian Festival järjestetään yhdeksän päivän ajan tulevasta viikonlopusta alkaen. Tänä vuonna festivaali järjestetään 15.-23.

Phuketin kasvissyöjäfestivaali on virallisesti alkanut sen jälkeen, kun Go Teng Pole nostettiin viime viikonloppuna.

Se on taas vuoden aika!

4. Phuket Immigration on ilmoittanut neuvoistaan ​​israelilaisturisteja, jotka eivät tällä hetkellä voi palata kotiin maassaan käynnissä olevan sodan vuoksi Hamasia vastaan.

5. Yksi ihminen julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, ja ainakin seitsemän ihmistä on loukkaantunut porrasauton syöksyttyä kasvissyöjien festivaalialueelle Phuket Townissa vain muutama päivä ennen festivaalin virallista alkamista.

Naispuolista Mercedes Benz -sedan-kuljettajaa syytetään holtittomasta ajamisesta ja kuoleman aiheuttamasta törmäyksestä kuuluisalle kasvissyöjäfestivaalialueelle Phuket Townissa vain muutama päivä ennen tapahtuman virallista alkua.

Tapahtuma herätti valtavaa kritiikkiä tien aukiolosta, vaikka tapahtuma ei ollut vielä virallisesti alkanut.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.