Phuketin kasvissyöjäfestivaali alkaa virallisesti Go Teng Pole -kasvatuksen jälkeen

Phuket -

Phuketin kasvissyöjäfestivaali on virallisesti alkanut sen jälkeen, kun Go Teng Pole nostettiin viime viikonloppuna.

Klo 5 lauantaina (09th), yli 40 kiinalaista pyhäkköä nosti Go Teng -navan. Go Teng -tanko on merkki kasvissyöjien festivaalin alkamisesta, joka nostetaan päivää ennen kasvissyöjien juhlaa. Seremoniassa toivotetaan tervetulleeksi yhdeksän keisarijumalaa.

Kasvissyöjät uskovat, että Go Teng Poles -keräykseen osallistuminen tuo onnea ennen kuin he aloittavat kasvissyöjäpaaston yhdeksän päivän ajan sunnuntaista (15. lokakuuta) 23. lokakuuta 2023.

Suurin seremonia oli Jui Tui Tao Bo Keangin kiinalaisessa pyhäkössä, joka on Soi Puthornissa Ranong Roadilla Talad Nuean osa-alueella Mueang Phuketissa.

Phuketin uusi kuvernööri Sophon Suwannarat johti tapahtumaa. Tapahtumaan osallistui paljon paikallisia thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Vuotuinen Phuket Vegetarian Festival järjestetään yhdeksän päivän ajan tulevasta viikonlopusta alkaen. Tänä vuonna festivaali järjestetään 15.-23.

Vuotuisen Phuketin kasvissyöjäfestivaalin päivämäärät asetettiin, ja ne järjestetään yhdeksän päivän ajan 15. lokakuuta - 23. lokakuuta 2023, ja niihin sisältyy monia rituaaleja, jäähyväisrituaaleja ja katukulkueita.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.