Yksi henkilö loukkaantui useiden ajoneuvojen törmäyksessä Patongissa

KUVA: Mathew Patong

Patong -

Yksi henkilö on loukkaantunut moottoripyörän sivuvaunun törmättyä moottoripyörään ja autoon Patongissa viime viikonloppuna.

Pelastuslaitokset ilmoittivat saaneensa ilmoituksen onnettomuudesta perjantaina (3. lokakuuta) kello 25.th) Phra Metta Roadilla (Sai ​​Kor Road).

He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä vaurioituneen moottoripyörän sivuvaunun, moottoripyörän ja auton. Tuntematon nainen sai lieviä vammoja ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Silminnäkijöiden mukaan moottoripyörän sivuvaunu törmäsi ensin moottoripyörään ennen kuin törmäsi autoon. Patongin poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi mahdollisia lisätoimia varten.

KUVA: Mathew Patong
Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.