Tulipalo Phuketin kaupungin rakennuksessa Hälyttää asukkaat – VIDEO

Phuket -

Phuketin kaupungin päätiellä sijaitsevassa rakennuksessa syttyi tulipalo hälyttämään asukkaat juuri ennen viime viikonloppua.

Phuketin kaupungin palomiehille ilmoitettiin tulipalosta perjantaina (13.th) iltapäivällä klo 3 kaupunkitalorakennuksessa Thep Krasattri Roadilla Talad Yain osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Palomiehet kolmella paloautolla ja paikallisten Facebook-uutisten Newshawk Phuket -sivulla saapuivat paikalle havaitsemaan paljon valkoista savua tulevasta rakennuksesta lähellä Phuketin teknisen korkeakoulun sisäänkäyntiä.

Phuketin kaupungin poliisi sanoi, että rakennus oli lukittu ulkopuolelta, koska rakennuksessa, joka on myös paikallinen ruokakauppa, ei ollut ketään. Palomiehet rikkoivat etuosan lasioven, mutta palo syttyi toisessa kerroksessa, johon ei päässyt ensimmäisestä kerroksesta.

Palomiehet nousivat sitten tikkaita pitkin toiseen kerrokseen rikkomalla rakennuksen sivulla olevan lasi-ikkunan. Palon hallintaan meni noin kymmenen minuuttia. Henkilövahinkoja ei tullut.

Phuketin poliisi tutkii palon tarkkaa syytä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.