Yli 200,000 80 meth-pilleriä, 200 kiloa kristallimetta-methaa ja 8 asetta takavarikoitu alueella XNUMX poliisin ryöstössä

Phuket -

Yli 200,000 80 metamfetamiinipilleriä, 200 kiloa kidemetamfetamiinia ja XNUMX asetta takavarikoitiin kahdessa viikossa ylä-Etelä-Thaimaan rikosten tukahduttamisessa.

Kenraaliluutnantti Surapapong Thanomjit, alueen 8 poliisin komentaja Phuketissa, paljasti lehdistölle, että syyskuun 25.th lokakuun 11th, 2023 he ovat pidättäneet yhteensä 1,635 208 epäiltyä. Kaikkiaan takavarikoitiin 289,104 asetta, 80 2.9 metamfetamiinipilleriä, 4.18 kilogrammaa kristallimetamfetamiinia, XNUMX grammaa heroiinia ja XNUMX grammaa ekstaasia.

Kenraaliluutnantti Surapapong kertoi Thaimaan tiedotusvälineille, että tukahduttaminen kohdistui erityisesti turistien turvallisuuteen, koska enemmän kiinalaisia ​​ja kazakstanilaisia ​​turisteja vieraili viisumivapausjärjestelmän vuoksi ja kuuluisan Phuketin kasvissyöjäfestivaalin aikana.

Konteksti:

Vuotuinen Phuket Vegetarian Festival järjestetään yhdeksän päivän ajan tulevasta viikonlopusta alkaen. Tänä vuonna festivaali järjestetään 15.-23.

Thaimaan hallituksen kiinalaisia ​​ja kazakstanilaisia ​​turisteja koskeva ilmainen viisumipolitiikka on hyväksytty Royal Gazette -lehdessä ja julkaistu tiistaina 19. syyskuuta.

Phuket toivottaa Kiinasta tulevat turistit tervetulleeksi Thaimaan viisumivapausohjelmaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.